Side / Sikkerhetsbelter

Sikkerhetsbelter

Vi lagerfører sikkerhetsbelter til stort sett alle typer kjøretøy, inkl. busser, anleggskjøretøy og lastebiler.  Prisene  hos oss er i de fleste tilfeller 50 % lavere enn merkeforhandlerens utsalgspriser.

Nye e-merkede belter med alt du trenger for monteringen, komplett med beltemottagere, skruer, muttere og monteringsanvisning. Vi selger kun sikkerhetsbelter produsert i Europa med E-merking, vi selger IKKE sikkerhetsbelter produsert i KINA!

E-merkede 3-punkts sikkerhetsbelter med beltemottager koster kun 1250,- kr. pr. stk. inkl. mva. Våre belter er produsert etter den strengeste standarden i Europa og har strekktester som er langt over minstekravet. Vi er så sikre på kvalieten på disse at vi gir 5 ÅRS GARANTI, noe ingen andre leverandører gjør.

E-merkede magebelter koster kun 600,- kr. pr. stk. inkl. mva.

Beltene kan sendes til ditt næmeste postkontor for 188,- kr. i porto, ved Vippsoverføring i til Billåven Magnus Tokvam VIPPS-nummer 533359. Husk å skrive i merknadsfeltet på VIPPS: din bestiling, navn, adresse og mob.nummer. Er det noe du lurer på så sender du en forespørsel via skjemaet under her.

FORESPØRSEL

Takk!Meldingen er sendt!

Fyll ut feltene og trykk "send" (feltene merket med rød stjerne må fylles ut). Når beskjeden er sendt, vil du motta bekreftelse/kopi av denne henvendelsen på oppgitt E-post-adresse.

Vinterlagring
Bakseter
Sikkerhetsbelter
Annet

Billåven Magnus Tokvam

Fjeldsvegen 33
2850 Lena

Telefon: 900 68400
Epost: billaven@billaven.no
Powered by Dynasite 1.3